Spring naar hoofd-inhoud

Welkom op onze website

Heeft u dringend een pastor nodig? Bel (06) 53 99 78 50.

Dit jaar is er geen Herdertjestocht, maar geniet mee van deze impressie van vorig jaar, op de Facebook-pagina van Samen één Heer.

Noveenkaarsen branden, kijk mee!

In aanloop naar de Elisabeth-dagen branden we noveenkaarsen. We hebben ontzettend veel mooie foto's ontvangen.

Paaskaars thuis

U kunt een paaskaars voor thuis bestellen. Er is keuze uit 12 verschillende kaarsen. Klik op de oranje link 'Paaskaars thuis' hierboven voor meer informatie.

Parochie in beeld: video

Woord van Bemoediging door één van de pastores (met één of twee assistenten), via het YouTube-kanaal van Kerkbelang Koewacht. Deze Woorden van Bemoediging komen tot stand in samenwerking met de drie Zeeuws-Vlaamse r.k.-parochies: H. Maria Sterre der Zee, Elisabeth-Parochie, H. Andreas West-Zeeuws-Vlaanderen en de stichting Kerkbelang Koewacht.

Voor de kinderen: knutselblad

Lees en knutsel je mee? Leuk om ook samen te doen!

Lees het RegioBlad online!

Het RegioBlad is ook digitaal beschikbaar. Maak gebruik van Google Chrome, dat werkt het beste.

NIEUWS UIT EN ROND DE PAROCHIE

Livestreams

De vieringen online live meebeleven of terugkijken? U kunt terecht op www.kerkdienstgemist (zoek op RK Kerk Terneuzen). Tip voor gezinnen: www.sintfranciscuscentrum.nl. Dit centrum zorgt voor live-streams en Gezinspastoraat via Facebook, met kapelaan Jochem!

Nieuwsbrief Elisabeth-parochie

Onze parochie heeft een Nieuwsbrief. Hierin brengen onze pastores u een groet en melden zij nieuws uit de parochie. U kunt zich aanmelden via bureau@eparochie.nl.

Financiële gevolgen door corona

Ook onze parochie heeft te maken met minder inkomsten door de maatregelen die zijn genomen om corona in te dammen.

Gezinspastoraat thuis

De filmpjes van Kapelaan Jochem zijn wekelijks te zien. Hij zendt iedere woensdag- en zondagavond live uit om 19.00 uur, via Facebook.

Ruimte voor gebed en bezinning

Er zijn speciale plaatsen voor een gebed, een kaarsje of bezinning in Terneuzen, Sas van Gent en Zuiddorpe. Lees er hier meer over.