Vormsel

Vormsel 2022

Eindelijk is het zover, we gaan starten met de aanmelding en daarna de voorbereiding van jullie kinderen op het Heilig Vormsel. Anders dan anders; absoluut. Dit jaar starten we digitaal en hopen dat we, wanneer de situatie het toelaat, de tieners ook ‘live’ kunnen ontmoeten.

Voor de leerlingen die dit schooljaar in groep 8 zitten, is er de mogelijkheid om het sacrament van het Heilig Vormsel te ontvangen.

Vormselkracht

Vorig jaar zijn we met een nieuw vormselproject gestart; . Dit is een goede keuze gebleken uit de reacties van de tieners. Ook voor dit jaar gaan we dus werken met dit project. Het is een mooie combinatie van samen leren, werken, luisteren en gezelligheid op een eigentijdse manier. Bij dit vormselproject hoort ook een website www.hetlichtoponspad.com/vormselkracht

We hopen, net als afgelopen jaar, in juni de vormselvieringen aan te kunnen bieden. Zodra het kan gaan we jullie informeren. Echt, beloofd.

Vragen/aanmelding 

Voor eventuele vragen, opmerkingen en aanmelding (voor 1 maart 2021) kunt u contact opnemen met de teamassistente van de Elisabethparochie, mevrouw Bianca Ivens. U kunt haar bereiken op werkdagen (maandag, woensdag en vrijdag) van 9:00uur tot 15:00uur via telefoonnummer 0115 – 61 6006 of e-mail: bureau@eparochie.nl

Hartelijke groeten,

Namens het pastorale team en werkgroep Vormsel,

Ralf Gossert, pastoraal werker

Meredith Hoelen, projectmedewerker Vormsel

Het aanmeldformulier kunt verschijnt als op de kop van dit artikel klikt