Vieringen kerken

De weekendviering in de kerk in Terneuzen begint om 11.00 uur. In Zuiddorpe en Philippine is dat om 9.30 uur (tenzij anders vermeld in het rooster).

Roulerend is er in één van deze kerken een eucharistieviering, een woord- en communiedienst of een andersoortige viering (bijvoorbeeld met een doop).

Met regelmaat worden er voor en/of na de viering in (de nevenruimte van) de kerk andere activiteiten aangeboden, zoals een film, een gesprek over de lezing van de zondag of over een bepaald thema, een tentoonstelling of tijd voor ontmoeting.

Rooster voorgangers december 2020

Om deel te nemen aan de vieringen moet u zich vooraf opgeven.

Opgave voor deelname aan weekendvieringen

In verband met het coronavirus is het nodig dat u vooraf reserveert als u deel wilt nemen aan de weekendvieringen.

Dit kan op de volgende telefoonnummers:

06-82834757 voor Zuiddorpe.

0115-612327 voor Terneuzen

06-27320096 voor Philippine

Vacature PKC Noord - Terneuzen

Binnen het bestuur van Parochie Kern Commissie Noord(PKC-Noord) is per 1 januari 2021 een vacature ontstaan.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden of informatie aanvragen op het parochiebureau of bij de voorzitter, één van de andere PKC-leden of één van de pastores.