Spring naar hoofd-inhoud

Welkom op onze website

Heeft u dringend een pastor nodig? Bel (06) 53 99 78 50.

Parochie in beeld: video

Woord van Bemoediging door één van de pastores (met één of twee assistenten), via het YouTube-kanaal van Kerkbelang Koewacht. Deze Woorden van Bemoediging komen tot stand in samenwerking met de drie Zeeuws-Vlaamse r.k.-parochies: H. Maria Sterre der Zee, Elisabeth-Parochie, H. Andreas West-Zeeuws-Vlaanderen en de stichting Kerkbelang Koewacht.

Voor de kinderen: knutselblad

Lees en knutsel je mee? Leuk om ook samen te doen!

Lees het RegioBlad online!

Het RegioBlad is ook digitaal beschikbaar. Maak gebruik van Google Chrome, dat werkt het beste.

NIEUWS UIT EN ROND DE PAROCHIE

Nieuwsbrief Elisabeth-parochie

Onze parochie heeft een Nieuwsbrief. Hierin brengen onze pastores u een groet en melden zij nieuws uit de parochie. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief via bureau@eparochie.nl en deze ook online lezen.

Onze kerken weer open: van 30 naar 100!

Onze kerken zijn vanaf 5 juli weer open voor grotere groepen.

Financiële gevolgen door corona

Ook onze parochie heeft te maken met minder inkomsten door de maatregelen die zijn genomen om corona in te dammen.

Gezinspastoraat thuis

De filmpjes van Kapelaan Jochem zijn wekelijks te zien. Hij zendt iedere woensdag- en zondagavond live uit om 19.00 uur, via Facebook.

Ruimte voor gebed en bezinning

Er zijn speciale plaatsen voor een gebed, een kaarsje of bezinning in Terneuzen, Sas van Gent en Zuiddorpe. Lees er hier meer over.