Avond met Marinus van den Berg
Momenteel maakt Marinus van den Berg een televisieprogramma met Annemiek Schrijver (‘De Verwondering’, KRO / NCRV). Vijf keer krijgt Marinus van haar een levensvraag voorgelegd. Eén van die levensvragen is: Hoe leef je je eigen leeftijd? Deze vraag wil Marinus ook met ons uitdiepen. Hij zegt erover: ‘Ik denk dat ouderen aangemoedigd moeten worden om betrokken te blijven, bezig te blijven, contacten te onderhouden, nieuwe dingen te doen, zich blijvend te inspireren en dit alles niet omdat het moet maar omdat het mag. Overigens zou het mooi zijn als ook jongeren naar de avond komen en ieder die zichzelf als jong ziet.’ Deze avond zal zijn op: dinsdag 17 oktober 2017 19.30 - 21.45 uur De Ark – Louisastraat 43 – Sluiskil (PKN kerk) Iedereen is van harte welkom! Wilt u er bij zijn, meldt u zich dan aan vóór 10 oktober 2017. Toegang is gratis, evenals koffie en thee (maar er staat wel een mandje voor een vrijwillige bijdrage). Aanmelden kan als volgt: Bel naar het Bureau Elisabeth-parochie: 0115 616006 (werkdagen) Mail naar: bureau@eparochie.nl Schrijf naar: Bureau Elisabeth-parochie, Alberdingk Thijmstraat 2, 4532 CZ Terneuzen.

Hier poster te verkrijgen.