Spring naar hoofd-inhoud

Passie van Axel

Pasen nadert met rasse schreden. Dit jaar kunt u vlak voor de stille week het Paasgevoel aan den lijve ondervinden. Op zaterdagavond 13 april om 20.30 uur vindt namelijk De Passie van Axel 2019 plaats! 

Dit evenement, georganiseerd door de werkgroep 'Samen één Heer', bestaat uit twee gedeelten waaruit u als aanwezige ook kunt kiezen. Het openingswoord zal om 20.30 uur klinken en zal zowel bij het voormalige stadhuis (zijde van het museumplein) als bij de molen “live” te volgen zijn. 

Als u mee wilt lopen met de stille tocht met het verlichte kruis, dan verwachten wij u om uiterlijk 20.30 uur bij het voormalige stadhuis. Wanneer u het muzikale programma afgewisseld met indrukwekkende overdenkingen vanaf het begin mee wilt maken, dan verwachten wij u om uiterlijk 20.30 uur bij de molen.

Bij de molen zal worden gezorgd voor een behoorlijk aantal zitplaatsen voor minder validen en mensen die anderszins moeite hebben met langere tijd staan. De stille tocht met het kruis arriveert ongeveer halverwege het programma bij de molen, waar gezamenlijk het tweede deel zal worden beleefd. 

Het beloofd, in navolging van de eerste editie in 2016, weer een indrukwekkende avond te worden. Allen van harte welkom bij De Passie van Axel, het evenement waarin het Paasverhaal tot leven komt!