Herdertjestocht Axel 2016

Op 23 december 2016 was er een oecumenische herdertjestocht. In Axel ging de herdertjestocht vanaf de Gereformeerde Kerk aan de kerkdreef .Op deze avond voor kerst (kerstavond) kunnen de kinderen met ouders en opa’s en oma’s weer aansluiten bij de herdertjestocht.Tijdens de wandeling van twee kilometer komen de deelnemers figuren uit het kerstverhaal tegen, zoals keizer Augustus met zijn soldaten, de herders, de engel, Maria en Jozef, de ezels en natuurlijk het kindje Jezus.Aangekomen bij De Vurssche, krijgen de kinderen warme chocolademelk .

Herdertjestocht Axel 2015

Op 23 december 2015 was er een oecumenische herdertjestocht in Axel. De tocht voerde vanaf basisschool De Warande door het door het centrum van Axel en eindigde bij verzorgingstehuis De Vurssche.
Waar de kinderen genoten van lekkere chocolade melk.