Vastenactie 2017

De Vastenactie in de Elisabeth-parochie in 2017 staat in het teken van de stichting Medisch Werk Mumbai. Het doel: medische en sociale zorg voor kansarme mensen in India en renovatie van een klein hospitaal.

In de bijlage staat in PDF de nieuwsbrief 2017 van de stichting Medisch Werk Mumbai met het verslag over het afgelopen jaar 2016 en de reis in januari dit jaar.

Mocht u vragen hebben dan horen wij dat graag. E-mail:  vdbilt.uil@wxs.nl

Lees meer over het Vastenactieproject van onze parochie in deze folder.

Foto's van de Startviering vindt u bij Terugblikken.

Over de stichting

De stichting is opgericht door Carlo en Trees van de Bilt uit Heeswijk. Carlo is geboren en getogen in Sluiskil. Carlo en Trees zijn beiden arts. Zij bieden, in samenwerking met lokale initiatieven, ondersteuning aan kleinschalige medische projecten voor het kansarme deel van de bevolking van India.

Ze geven medische zorg, door de bouw (en renovatie) van kleine klinieken en door de inzet van lokale artsen en verpleegsters. Ook verstrekt de stichting medicijnen en voeding en wordt er voorlichting gegeven. Hun werkgebied is in de Indiaase dorpen in de Jewargi Taluk in Gulbarga, staat Karnataka.