Feestelijk openingsweekend op 8, 9 en 10 september

Na een periode van hard werken wordt verwacht dat deze zomer de verbouwwerkzaamheden voltooid zullen zijn in de drie kerken van de Elisabeth-parochie.

Om dit te vieren, is er een heropeningsweekend op 8, 9 en 10 september 2017 in de kerk van Terneuzen. Wij willen u vragen deze data al in de agenda te noteren. Op vrijdag worden genodigden en vrijwilligers verwacht vanaf 15.30 uur. Op zaterdag zijn alle parochianen en belangstellenden van harte welkom! Vanaf 13.00 uur kunt u een kijkje komen nemen. U wordt rondgeleid en onder het genot van een hapje en een drankje kunt u alles bekijken. Op zondag is er een plechtige dienst vanaf 10.30 uur waarin de bisschop zal voorgaan. Na de dienst staat er een hapje en drankje klaar voor u! Wij laten u graag zien hoe dit kerkgebouw en parochiecentrum tot stand zijn gekomen.