Het Sint Franciscuscentrum organiseert in het voorprogramma van de bisdombedevaart van oktober 2019, twee maal een workshop 'Een kennismaking met Gregoriaans' op 7 en 28 september 2018.

Inhoud
Gregoriaans is ontstaan tussen ruwweg 300 en 1100 na Christus. Het is eenstemmige liturgische zang van de Westerse Kerk op Latijnse tekst. Vindt u het Gregoriaans ook zo mooi en zou u het graag willen leren zingen? Het doel van de workshop is om al zingende kennis te maken met deze speciale zang.

Voor wie
Er zijn geen toelatingseisen. Deze workshop wil laagdrempelig zijn en is toegankelijk voor iedere geïnteresseerde.

Wanneer en waar
Op vrijdag 28 september van 19.30 – 21.30 uur in de zaal van H. Emmaüskerk in Terneuzen

De leiding is in handen van Jan Schuurmans, diocesaan medewerker kerkmuziek.

Aanmelden en kosten
U kunt zich aanmelden door invullen van het inschrijfformulier op deze pagina. Wilt u bij de inschrijving datum en plaats vermelden?
Aan de avonden zijn geen kosten verbonden, een vrijwillige bijdrage is welkom.